Предимства на онлайн слот машините

 

Огромни слот машини джакпоти

Играта на слот машини в интернет предоставя много повече предимства в сравнение играта на живо, отколкото вие си мислите.

 

Спечелването на джакпотът на онлайн слот машина вече е направило мечтата на много играчи в реалност. Джакпотите достигат редовно милиони.

Прочетете повече »   Прочетете повече »

Меню

Препоръчвани казина

1. EFbet
2. Winbet
3. bet365
4. PalmsBet

Онлайн слот машини 

Други страници

Играйте слот машини онлайн отговорно

Играйте слот машини онлайн отговорно

Напоследък има много гласове осъждащи слот машините и онлайн хазарта. Възползват ли се казината от пристрастяването на играчите към хазарта днес? Не мисля така.

Човек може да се пристрасти към много неща. Вие може да се пристрастите към хазарт (рулетка, игри на карти, слот машини, залози), алкохол, храна, компютърни игри, секс, но също така например и към работата - работохолик. Това зависи индивидуално какви неща често ни заобикалят. Слабите индивидуалности могат да се пристрастят към всяко едно нещо.

Казината съществуват от стотици години и предлагат на играчите тръпката от играта. В последното десетилетие, тази форма на забавление стана налична в интернет в така наречените онлайн казина. Повечето от обикновените играчи опитват късмета си с предварително опредeлен бюджет. Те играят знаейки, че могат да загубят тази сума. Но, не всеки играч губи и много от тях успяват да спечелят отлични пари. Онлайн казино играчите имат дори по-голям шанс, защото съотношението между печалби и залози е много по-голямо.

Кога разбираме, че играта на слот машини вече не е форма на забавление, а е пристрастяване? Има признаци, които хората около вас могат да забележат. Те могат да ви кажат, че неглежирате вашето семейство, приятели и работата заради играта. Вие трябва да откриете други признаци сам. Надхвърляте бюджета, който първоначално сте планирали да инвестирате в хазарт, опитвате се да избиете вчерaшната загуба и вярвате, че ще спечелите всичко обратно днес.

Потърсете помощ незабавно, когато видите някои от тези признаци. Онлайн казината имат инструменти за да помогнат на играчите с пристрастявания. Поставете си ваши лични заложни лимити за вашата игрална сметка. Вашите приятели около вас също ще ви подкрепят. Свържете се с групи, които подпомагат лекуването на зависимостта към хазарта. Полезни съвети:

Gambling Therapy
GAMECARE
Gamblers Anonymous International